ایمیل : info[@]yektafarayand.com

زمان پاسخگویی : 9 صبح تا 17 عصر

شماره تماس : 02188504762

تلفن : 02188749270

روغن نارگیل

روغن نارگیل

روغن نارگیل برای همه کاره بودن آن شناخته شده است، این روغن از روغن های خوراکی، طبیعی و اشباعی است که از گوشت داخل میوه آن به دست می آید. از نشانه های مهم آن مایع بودن این روغن در دمای معمولی و جامد شدنش در دمای پایین است. این روغن از نام آشنا ترین روغن ها در بین مردم جهان و دارای کاربردهای بسیار زیادی در تولید مواد آرایشی است. بی تردید این روغن از بهترین روغن ها در زمینه رطوبت بخشیدن به پوست و مو در جهت رفع خشکی پوست و مو است و با رایحه مطبوع و قدرت نفوذ پذیری بالا و خاصیت تقویت پوست و مو اهمیت ویژه ای در بین روغن های طبیعی و گیاهی دارد.

 

روغن نارگیل همانند سی بی اس سرشار از لوریک اسید می‌باشد که اسیدی چرب با  طول زنجیره متوسط است.

روغن نارگیل از سایر روغن‌ها پایدارتر است و نسبت به سایر روغن ‌های سرخ کردنی در حرارت‌های بالاتری می‌سوزد.

روغن نارگیل باعث افزایش سوخت و ساز بدن و کاهش ولع غذایی می شود در نتیجه استفاده از این روغن باعث کاهش وزن فرد می‌شود. کتون‌ های موجود در این روغن از اشتهای افراد جلوگیری می کنند.  در نتیجه با چاقی مبارزه کرده و کمک می‌کند افراد با هر میزان  از تحرک، چربی بیشتری بسوزانند.

 

کاربردهای روغن نارگیل:

روغن نارگیل رشد و براقی مو را باعث می‌شود، ماساژ سر با این روغن مانع از شوره سر می‌شود و پروتئین لازم را به موی سر می رساند به همین دلیل این روغن در تولید بسیاری از محصولات حالت دهنده مو و کرم های ضد شوره به کار می رود.

هم چنین به عنوان مرطوب کننده پوست به کار می رود.

روغن نارگیل در درمان درد دندان و تقویت دندان ها بسیار مناسب است.

این روغن به دلیل اشباع بودن به آرامی با اکسیژن واکنش می‌دهد و به همین دلیل در اسید سازی پایدار است و به مدت ۲ سال بدون اینکه فاسد شود پایدار باقی می‌ماند. 

روغن نارگیل در آشپزی، به خصوص برای سرخ کردن و معمولاً به عنوان طعم دهنده در غذا استفاده می‌شود.

هم چنین این روغن در ساختمان صابون یک جز مهم و اساسی است و باعث نگهداری سفتی در صابون می‌شود.

به عنوان ماده به کار رفته در اسپری‌های دفع حشرات به کار برده می‌شود.

 

 

 برای سفارش روغن نارگیل لطفا فرم ثبت سفارش را پر کنید یا با همکاران ما تماس بگیرید.

سایر روغن ها:  سی بی اس ، روغن شورتنینگ ، وازلین ، پارافین ،  روغن سیلیکون ، شی باتر 

منتشرشده در روغن ها
محصولات بیشتر در این دسته: (قبلی) سی بی اس(CBS) شی باتر (بعدی)

نظر دادن