ایمیل : info[@]yektafarayand.com

زمان پاسخگویی : 9 صبح تا 17 عصر

شماره تماس : 02188504762

تلفن : 02188749270

بوتیل گلایکول(بوتیل گلیکول)

بوتیل گلایکول(بوتیل گلیکول)

خواص بوتیل گلیکول:

  بوتیل گلیکول یا بوتیل گلایکول( Butyl Glycol یا BG ) حلال آبی خنثی و بی رنگ، با فراریت کم و جاذب رطوبت است که در بسیاری از صنایع به وفور به کار برده می شود. بوتیل گلایکول بویی خوشایند شبیه به اتر دارد. این ماده دو عامل اتری و یک عامل الکلی در خود دارد. کاربرد وسیع بوتیل گلیکول در صنایع مختلف به علت قابلیت انحلال آن در آب و اکثر حلال های آلی قطبی و غیرقطبی در دمای اتاق است. بوتیل گلیکول را با نام های دیگری هم چون بوتیل گلایکول، اتیلن گلیکول مونو بوتیل اتر، ۲-بوتوکسی اتانول در بازار انجام می گردد.

 

 

تولید حلال بوتیل گلایکول:

بوتیل گلیکول از طریق واکنش نرمال بوتانول و اکسید اتیلن با استفاده از یک کاتالیزور سنتز می شود.

 

کاربرد بوتیل گلیکول:

  • بوتیل گلیکول ماده ابتدایی بسیاری از سنتزهاست.
  • به دلیل وجود گروه‌های عاملی دو گانه(الکیل و اتری) در بیش تر حلال های آلی قطبی و غیر قطبی حل می شود.
  • بوتیل گلیکول در صنایع نساجی (به عنوان حلال جوهر چاپ)، رنگ چرم(ثبات رنگ و روشن شدن رنگ در پایان کار)، و صنایع چوب کاربرد دارد.
  • حلالی برای رنگ ها و پوشش های سطحی است و هم چنین در تمیز کردن محصولات و جوهر استفاده می شود.
  • بوتیل گلایکول به دلیل توانایی در حل کردن چربی ها، به منظور پاک کردن گریس و دوده از سطح فلزات استفاده می شود.
  • بوتیل گلیکول را به عنوان کمک منعقد کننده  نیز به کار می برند. بوتیل گلایکول به طور قابل توجه کمترین حرارت تشکیل فیلم (MFFT) را پایین می آورد و در بسیاری از سیستمهای خشک کننده رنگ جریان را افزایش می دهد.
  • بوتیل گلایکول موجب افزایش تبخیر اجزاء فرار می شود به طور مثال در کوره­ های مینایی در دمای بالا یا مادون قرمز خشک می‌­شود.
  •  در پوشش های سطحی هم چون لاک خشک سریع، لاک اسپری، رنگ های لاتکس، لعاب، رقیق کننده، سیستم های پوشش آبی (رنگ های پایه آب)، لاک و رزین (نیتروسلولز) به عنوان حلال به کار می رود.
  • به علاوه به طور مخصوص به منظور خشک کردن قلموهای رنگ نیترات سلولز و ملات های کلره یا اترهای سلولز پیشنهاد می شود؛ زیرا در زمان استفاده برای خشک کردن پوشش ها، به آرامی آن ها را نرم می­کند.
  • از آن جا که بوتیل گلایکول(BG) دارای خاصیت دیر تبخیریست، سیالیت و زمان خشک شدن پوشش ها را بالا می برد که نرمی روکش را سبب خواهد شد.
  • بوتیل گلایکول به عنوان یک جز از سیالات هیدرولیکی و روغن های برش استفاده می شود. هم چنین به عنوان ماده اولیه در حفاری و برش نفت (حلال قوی) استفاده می شود.
  •  ماده اولیه در تولید نرم کننده­ هاست (به وسیله واکنش با فتالیک اسید)
  • واسط شیمیایی و ماده ابتدایی واکنش تولید بوتیل گلایکول استات است.
  • ماده اولیه سنتزها و آغازگر تولید پلاستیسایزرها(خواص لاستیکی و نرم کنندگی) به وسیله واکنش با انیدرید فتالیک است.
  • در فرمولاسیون سموم کشاورزی، علف کش ها، ، رزین های اکرلیک، محصولات آرایشی بهداشتی و کف های خاموش کننده آتش (فوم های آتش نشانی) استفاده می شود.
  • بوتیل گلیکول به دلیل رقت بالا و حلالیت زیاد و میزان کم تبخیر با بنزن، استون، اتیل اتر، تتراکلرایدکربن و آب قابلیت مخلوط شدن دارد. به دلیل دارا بودن ویژگی های فوق الذکر به عنوان حلال در تولید و فرمولاسیون لعاب ها، جوهر ها، لاک ها و جلای ناخن به وفور به کار می رود.

 

فروش بوتیل گلیکول:

شرکت یکتا فرایند آپادانا آمادگی خود را جهت دریافت سفارش‌ های خریداران به‌ صورت آنلاین از طریق وب‌ سایت خود، و ارائه بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت بوتیل گلیکول در اسرع وقت اعلام می دارد.

 

قیمت بوتیل گلیکول:

برای استعلام قیمت بوتیل گلیکول به صورت عمده لطفا با همکاران ما تماس بگیرید.

 

سایرگلایکول اترها:دی پروپیلن گلیکول، اتیل گلایکول،مونو اتیلن گلایکول، مونوپروپیلن گلیکول،متوکسی پروپانول  

ِِ سایر حلال ها: کلروفرم،سیکلو هگزانون،حلال DMM،تترا هیدروفوران،تولوئن،حلال 400-410،استون،اتیل استات،ایزو بوتیل استات،متیل استات،متیل کلراید،مونو پروپیلن گلیکول،نرمال بوتانول، متیل ایزو بوتیل کتون،گلیسیرین ،بوتیل استات،مونو اتیلن گلیکول،ایزوپروپیل الکل، 

منتشرشده در گلایکول اترها

نظر دادن