• info[@]yektafarayand.com
  • تهران – خیابان خرمشهر – خیابان گلشن – نبش کوچه ششم – پلاک ۱ – ساختمان گلشن – واحد 9
  • 42257

شی باتر

شی باتر

شی باتر چیست؟

شی‌ باتر یا (Shea butter) که "کره شیا" نیز خوانده می ‌شود، از دسته چربی ‌هاست و از درخت شیا یا ویتالریا پارادکوسا که بومی آفریقاست، به دست می‌ آید. این ماده در حالت خام، زرد است اما در فرایندهای ساختی، روشن و حتی سفید می ‌شود. شی باتر به شکلی گسترده در صنعت لوازم آرایشی به عنوان نرم‌ کننده و لوسیون به کار می ‎رود. اما این روغن پرخاصیت خوردنی هم هست!. بعضی از کشورهای آفریقایی از کره شی در غذاهایشان به عنوان روغن استفاده می‎ کنند. هم چنین، در گرفتن کره کاکائو به عنوان نرم‎‌ کننده به کار می ‎رود.

 

شی باتر چه ترکیباتی دارد؟

شی باتر جز دسته چربی‌های پیچیده محسوب می ‌شود و شامل این اسیدهای چرب است:

شی باتر در دمای بدن (36-37%) آب می ‎شود و همین موضوع باعث جذب سریع آن در استفاده‌ های پوستی‌ است (این ماده به عنوان عامل بازگردان چربی به پوست نیز به کار می‌ رود).

کاربرد شی باتر:

کاربرد اصلی شی باتر در صنعت آرایش و زیبایی است، این ماده به دلیل خاصیت چربِ خود، در ساخت محصولات پوست و مو، نرم‌کننده ‌ها و ماسک ‌های مختلف به کار می ‌رود. اما گذشته از صنعت زیبایی، شی باتر در صابون ‌ها و روغن ‌های مختلف نیز دیده می‌شود، البته به دلیل حضور مواد خنثی ‌سازِ پتاسیم هیدروکسیدی، میزان مصرف آن در صابون باید محدود و کنترل‌ شده باشد، در غیر این صورت صابون، نرم شده و خاصیت پاک‌کنندگی خود را از دست خواهد داد (در اتحادیه اروپا میزان این مصرف 25 تا 28 درصد است و به دلیل قیمت زیاد، اکثرا توسط روغن پالم یا زیتون جایگزین می ‌شود).

شی باتر در صنعت پزشکی نیز استفاده‌ های زیادی دارد. این ماده به دلیل ویژگی ‎های ضد التهاب، امولیوسیونی، و حفظ رطوبت در ساخت پمادهای درمانی به کار می ‌‍رود. هم چنین اسید سینامیکِ شی باتر، ضد التهاب و ضد قارچ است.

 

خرید اینترنتی شی باتر:

شرکت یکتا فرایند آپادانا آمادگی خود را جهت دریافت سفارش‌ های خریداران به‌ صورت آنلاین از طریق وب‌ سایت خود، و ارائه بهترین کیفیت و کمترین قیمت شی باتر در ایران در اسرع وقت اعلام می دارد.

روغن شی باتر را از کجا تهیه کنیم؟

برای خرید شی باتر خالص لطفا فرم ثبت سفارش را پر کنید یا با همکاران ما تماس بگیرید.

منتشرشده در روغن ها
محصولات بیشتر در این دسته: (قبلی) روغن نارگیل

نظر دادن